Dina Försäkring AB

Dina Försäkringar är inne i en stark tillväxtfas och vi har många spännande satsningar på gång. Här blir du en viktig del i att vi når våra mål, skördar nya framgångar och sätter Dina Försäkringar ännu tydligare på kartan. Välkommen att bli en i Dina-familjen, ha roliga och meningsfulla arbetsdagar samt känna att du bidrar till att skapa trygghet i vardagen för våra kunder!

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu en chef för vår nybildade grupp Core Systems. Du kommer att ansvara för kvaliteten och driftstabiliteten i våra mest affärskritiska system. Du kommer att arbeta med införandet av arbetssätt som styrs av best-practices och standarder, såsom ITIL, pm3 och DevOps, för att skapa kvalitet i världsklass! Hos oss får du vara med på en resa med stort tillväxtfokus. Du kommer att leda en grupp av kompetenta medarbetare med lärande och glädje i fokus.

Övergripande huvudansvar är att leda, fördela, planera och följa upp arbetet i gruppen. Rollen innebär också operativt ansvar att koordinera administrativa, legala och tekniska verksamhetsbehov.

Gruppens huvudsyfte är att säkerställa bibehållet värde i våra IT-investeringar genom att på ett standardiserat och effektivt sätt sköta applikationsdrift och förvaltning av systemparken. I arbetet ingår leverantörsstyrning i de fall där applikationsdrift, förvaltning och utveckling är utlagd på underleverantörer. Du är van vid tjänsteleverans och har arbetat med att följa upp leverantörer mot SLA.

Gruppen ska också stötta verksamheten och IT-utvecklingsprocessen med lösningsarkitektur, kravanalys, test och testledning.

Ytterst är ansvaret att säkerställa nöjda medarbetare, kostnadseffektivitet i förvaltningen samt hög kvalitet och driftstabilitet.

Vem är du?

Vi söker dig som har en ordningsam och strukturerad personlighet med en analytisk förmåga som möjliggör att se detaljer men också höja dig till en strategisk nivå.

Som person har du en öppen och positiv syn på tillvaron, är en problemlösare som ser möjligheter där andra ser hinder och är en som alltid strävar efter förbättring.

Du har ett coachande arbetssätt men är också hands-on och leveranssäker med god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Kvalifikationer:

  • Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av personalansvar alternativt ett stort informellt ansvar
  • Du har bred teknisk förståelse
  • Tidigare erfarenhet av ramverk såsom ITIL, pm3 och DevOps
  • Tidigare arbete inom försäkringsbranschen är meriterande

Du kommer att rapportera till chefen för Utveckling.

Vilka är vi på Dina Försäkringar?

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För tredje året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Välkommen med din ansökan

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in en ansökan!

Har du frågor kontakta Peter Anderberg Chef utveckling, tel: 072-561 56 23 eller på mail: peter.anderberg@dina.se.

Eftersom vi jobbar med ett löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, men absolut senast den 4 juni via ansökningsknappen här nedan. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår organisation.

Facklig representant för Forena är Sammy Bergman, telefon 08-518 038 27

Vi ser fram emot din ansökan och hälsar dig varmt välkommen till vårt team på Dina försäkringar.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/28
Publicerat 2023-05-09
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb