Dina Försäkring AB

Har du erfarenhet av att arbeta med interna avtal- och inköpsprocesser? Kolla hit! På vår nyskapade avdelning "Enhetsstöd Utveckling och IT" söker vi på Dina Försäkringar nu en Avtalsansvarig.

Dina Försäkringar är inne i en stark tillväxtfas och vi har många spännande satsningar på gång. Här blir du en viktig del i att vi når våra mål, skördar nya framgångar och sätter Dina Försäkringar ännu tydligare på kartan. Välkommen att bli en i Dina-familjen, ha roliga och meningsfulla arbetsdagar samt känna att du bidrar till att skapa trygghet i vardagen för våra kunder!

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För tredje året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Beskrivning av tjänsten

Inköp- och avtalsansvarig är en viktig roll inom enheten Utveckling och IT. Som inköps- och avtalsansvarig kvalitetssäkrar du hela upphandlingsprocessen och säkerställer att organisationen följer uppsatta interna policys, riktlinjer och dokumenterar det genomförda arbetet. Vi hanterar en stor mängd interna leverantörsavtal som behöver livcykelhanteras. Du är en del av det löpande utvecklingsarbetet och arbetar nära i samarbete med avtalsägare, informationssäkerhet och juridik. Arbetet innebär även att vara del att planera för att leveranser inom området sker i rätt tid.

I ditt arbete ingår även att anpassa det digitala stödet för avtalsprocessen, det vi kallar avtalsarkivet samt att följa upp olika avtal inkl. licenshantering och avtalets livscykel tillsammans med avtalsägaren. Du kommer att ha en viktig roll i att utveckla modeller och processer och löpande arbete med att ständiga förbättringar.

Som inköp- och avtalssansvarig kommer du att ingå i en grupp som består av informationssäkerhetsspecialist, risk, regelefterlevnad och IT-Controller.

Vem är du?

Vi söker dig som har en ordningsam och strukturerad personlighet med en analytisk förmåga som möjliggör att se detaljer men också höja dig till en strategisk nivå.

Som person har du en öppen och positiv syn på tillvaron och är en problemlösare som ser möjligheter där andra ser hinder. Du har också god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Kvalifikationer:

  • Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med inköp-, upphandling- och avtalsprocesser.
  • Du har erfarenhet av att arbeta utifrån satta processer men även kunna utveckla och förbättra där du ser att det ger mervärde.
  • Du ska ha förmåga att vägleda verksamheten genom hela upphandlingsprocessen på ett pedagogiskt och tydligt sätt.
  • Tidigare erfarenhet av it-licenshantering är meriterande.
  • Tidigare arbete inom försäkringsbranschen är meriterande.

Du kommer att rapportera till chefen för Enhetsstöd utveckling och IT

Välkommen med din ansökan

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in en ansökan!

Har du frågor kontakta Monica Kjellman Chef Enhetsstöd, monica.kjellman@dina.se, tel: 0734126688.

Eftersom vi jobbar med ett löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, men absolut senast den 30 maj via ansökningsknappen här nedan. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår organisation.

Facklig representant för Forena är Sammy Bergman, telefon 08-518 038 27

Vi ser fram emot din ansökan och hälsar dig varmt välkommen till vårt team på Dina försäkringar.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/27
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Wróć do ofert pracy