HR

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För tredje året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Dina Försäkringar har just nu ett stort fokus på tillväxt, affärsutveckling och digitalisering. Kom och var med på vår resa!

Beskrivning av tjänsten
Vi söker en person som vill ha möjlighet att arbeta brett och varierat inom HR. I samarbete med vår HR-chef och HR-Partner handlägger du alla förekommande områden inom HR, med eget ansvar för vissa processer, såsom rekrytering, lönerevision, arbetsmiljö och hälsa. Du kommer också att jobba med bolagets kompetensutveckling, i det ingår allt från utbildningsadministration till att ta fram utbildningar tillsammans med verksamheten. Utöver detta kommer din vardag att präglas av att ge HR-stöd till verksamheten, samt utveckla och förbättra det operativa och strategiska HR-arbetet. Möjlighet till arbete på distans finns. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR-området, tillsammans med några års erfarenhet av operativt HR-arbete. Din datorvana är god och du har förmågan att snabbt och smidigt sätta dig in i hanterandet av nya system. Vi ser gärna att din tekniska nyfikenhet innebär en utveckling av digitala arbetsmoment inom HR-området. Du hanterar svenska språket på ett utmärkt sätt, både i tal och skrift.

Vem du är
Den här rollen kräver både flexibilitet och servicekänsla, såväl som administrativ och kommunikativ skicklighet. Din förmåga att bygga goda relationer på alla plan är avgörande för framgång i tjänsten. Du uppträder affärsmässigt och är lättsam och smidig i din dialog, där även etik och integritet är viktiga inslag. Du drivs av förändring och utveckling samt har förmåga att snabbt tackla utmaningar på ett professionellt sätt. Att utöver detta vara såväl strukturerad som självgående, och på ett positivt sätt krydda ett redan mycket gott arbetsklimat.

Därför ska du bli en i vårt team
Till Dina ska du komma om du vill vara med på en spännande tillväxtresa där HR spelar en viktig roll och där du kan vara med och påverka! På HR är vi väldigt engagerade, inte bara i våra egna frågor utan ser alltid till helheten och Dinas bästa. Vi är serviceminded men vågar samtidigt utmana verksamheten.

Och sen har vi såklart kul – högt i tak och mycket humor!

Kontaktperson och ansökan
Har du frågor så kontakta HR chef Anne-Marie Dangler 073-9641306.

Eftersom vi jobbar med ett löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, men absolut senast den 31 mars via ansökningsknappen här nedan. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.

Om Dina Försäkring AB
Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dina Försäkringars fem lokala bolag. Här bedrivs gemensamt utvecklingsarbete, IT-drift, analys, marknadsföring och annan typ av service för och i samarbete med hela bolagsgruppen. Du hittar de flesta av oss på servicebolaget i våra fräscha lokaler på Skeppsbron 2 i Stockholm. I alla fall de dagar vi inte arbetar hemifrån eller på något annat av våra kontor runtom i Sverige.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast
Löneform fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/13
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb