Dina Försäkringar

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För tredje året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Genom Mäklardisken samverkar alla Dinabolagen för att kunna erbjuda förmedlar­marknaden ett bra alternativ för små- och medelstora företag. Mäklardisken är indelad i två grupper, Underwriting företag och Underwriting motor.

På Mäklardisken har vi 25 medarbetare. Då vi har en stark tillväxt i affären söker vi nu tre underwriters till Företag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Piteå. Möjlighet kan också finnas, efter överenskommelse, att arbeta från något annat Dina-kontor.

Beskrivning av tjänsten
Som förvaltande underwriter ansvarar du för att Mäklardiskens löpande service upprätthålls och utvecklas. Du är del av förvaltningen kring våra befintliga kunders företags- och fastighetsavtal men jobbar även med riskbedömning och nyteckning. Du analyserar självständigt kundernas försäkringsbehov i samband med ändring samt arbetar med förnyelser och övriga administrativa uppgifter. Eftersom vi gärna ser att du deltar i våra marknadsaktiviteter ingår det visst resande i arbetet och det är bra om du har körkort.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av försäkring med inriktning på företagsförsäkring. Vi tror att du tycker om administrativa uppgifter snarare än rena säljuppgifter, men där du ändå uppskattar och förstår vikten av försäljning. Du är ett naturligt serviceproffs som tycker om att prata med kunder och gillar att hitta lösningar utifrån kundens behov.

Vem du är
Som person är du noggrann och prestigelös, du tar gärna ansvar och har lätt för att, utifrån riktlinjer och policys, göra avvägningar och fatta beslut. På Mäklardisken arbetar vi tätt tillsammans och du tycker om att vara del av ett team där vi stöttar och hjälper varandra. Du är en positiv och lösningsorienterad medarbetare som vill vara med och bidra till utvecklingen av Mäklardisken och vår fortsatta framgång.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gudrun König, chef Mäklardisken Företag, på telefon 072-092 95 48. Facklig representant för Forena är Sammy Bergman, telefon 08-5180 38 27.

Välkommen med din ansökan
Eftersom vi jobbar med ett löpande urval får du gärna skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 31 mars. Använd ansökningsknappen här nedan. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår organisation.

Om Dina Försäkring AB
Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dina Försäkringars fem lokala bolag. Här bedrivs gemensamt utvecklingsarbete, IT-drift, analys, marknadsföring och annan typ av service för och i samarbete med hela bolagsgruppen. Du hittar de flesta av oss på servicebolaget i våra fräscha lokaler på Skeppsbron 2 i Stockholm. I alla fall de dagar vi inte arbetar hemifrån eller på något annat av våra kontor runtom i Sverige.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm, Göteborg eller Piteå
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/18
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb