Dina Försäkring AB, Utveckling & IT

Häng med på vår förändringsresa och sök rollen som Taktisk Inköpare för IT på Dina Försäkringar i Stockholm!

Vi söker en taktisk inköpare för IT med stark administrativ kompetens och noggrannhet. Som taktisk inköpare kommer du att spela en viktig roll i vår organisation genom att hantera inköp av IT-tjänster och skapa starka relationer med leverantörer och interna intressenter. 

Dina Försäkringar
Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För fjärde året i rad har vi branschens nöjdaste privatkunder enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Dina Försäkringar är inne i en stark tillväxtfas och vi har många spännande satsningar på gång. Här blir du en viktig del i att vi når våra mål, skördar nya fram-gångar och sätter Dina Försäkringar ännu tydligare på kartan. Välkommen att bli en i Dina-familjen, ha roliga och meningsfulla arbetsdagar samt känna att du bidrar till att skapa trygghet i vardagen för våra kunder!

Om rollen

Du kommer bl.a. att:

  • Ansvara för att inköp av IT-tjänster, inklusive mjukvara, hårdvara och konsulttjänster följer våra interna rutiner och krav på regelefterlevnad.
  • Arbeta nära våra chefer och förvaltningsteam för att förstå deras behov och krav.
  • Förhandla avtal med leverantörer och säkerställa bästa möjliga villkor.
  • Utveckla och underhålla starka relationer med befintliga och potentiella leverantörer.
  • Stötta i uppföljningen av leveranser gentemot avtal och säkerställa att de uppfyller våra krav tillsammans med förvaltnings och avtalsansvariga.
  • Upprätthålla avtalsregister
  • Livscykelhantering och återrapportering

Vem du är

Du har minst 3 års erfarenhet av inköp eller försäljning av IT-tjänster. Som person är du självgående, analytisk och har en stark kommunikationsförmåga. Avslutningsvis är du flexibel samt gillar att testa nya metoder och strategier.

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du in i en dynamisk arbetsmiljö med möjlighet att påverka och utvecklas. Du kommer att sitta som spindeln i nätet mellan tekniken och juridiken och ha möjlighet att arbeta med många spännande teknikprojekt.

Välkommen med din ansökan!
Eftersom vi jobbar med ett löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, men absolut senast den 26 maj. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår organisation.

Har du några frågor om rollen kan du kontakta Monica Kjellman, Chef Enhetsstöd, via e-post: monica.kjellman@dina.se. Facklig representant för Forena är Sammy Bergman, telefon 08-518 038 27.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/37
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb