IT

Vill du vara en del av ett företag där beslutsvägarna är korta, utvecklingstakten är hög och möjligheterna att påverka är stora? Då är Dina Försäkringar platsen för dig! Vi strävar efter att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Just nu genomgår vi en spännande teknisk förflyttning med fokus på att bygga nya tjänster och integrationer. Vi söker en erfaren Javautvecklare som är redo att ta sig an utmaningar och vara med och forma vår framtid.

Om rollen

Vi tror att det bästa resultatet uppnås när man älskar det man gör. Därför är vi angelägna om att hitta en Javautvecklare med ett genuint intresse för utveckling och en passion för att ständigt lära sig och utvecklas. Vi ser gärna att du har en nyfiken och innovativ inställning, vilket kommer att ge dig möjlighet att växa och trivas i vårt team. Hos oss kommer du att få möjlighet att utveckla din kunskap och förmåga inom Java och vara en del av den spännande resa vi är på där du bland annat kommer att få utveckla tjänster och förbättra kundupplevelsen från köp till skadeanmälan och ersättning.

I den här rollen blir du en viktig del i ett tvärfunktionellt och agilt team tillsammans med Javautvecklare, produktägare, kravanalytiker, testare och scrum-master. Idag består vårt Stockholmskontor av 4 utvecklingsteam, men på hela vår IT-avdelning är vi totalt ca 70 personer. 

Vi letar efter dig som har:

  • Minst tre års erfarenhet som utvecklare, med fokus på Java
  • Erfarenhet av att bygga CI/CD pipelines
  • Erfarenhet av Git
  • Erfarenhet av att ha jobbat i linuxmiljö
  • Goda språkkunskaper i Svenska, tal och skrift

Det är ett plus om du har:

  • Erfarenhet av att arbeta med Vue.js
  • Erfarenhet av Maven eller Gradle
  • Erfarenhet av att arbeta med Spring Boot och REST API:er.
  • Arbetat med att utveckla inloggat läge/mina sidor
  • Erfarenhet av att arbeta med komplexa integrationer

Vilka är vi?

Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dina Försäkringars fem lokala bolag. Här bedrivs gemensamt utvecklingsarbete, IT-drift, analys, marknadsföring och annan typ av service för och i samarbete med hela bolagsgruppen. Du hittar de flesta av oss i våra fräscha lokaler på Skeppsbron 2 i Stockholm. I alla fall de dagar vi inte arbetar hemifrån eller på något annat av våra kontor runtom i Sverige.

Vi vill höra från dig!

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Har du några frågor om rollen eller processen är du varmt välkommen att kontakta Peter Anderberg på peter.anderberg@dina.se.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår organisation. Facklig representant för Forena är Sammy Bergman, telefon 08-518 038 27.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/67
Publicerat 2023-12-06
Sista ansökningsdag 2024-05-21

Tillbaka till lediga jobb