Dina Försäkring AB

Nu behöver vi förstärkning av en erfaren och driven teknisk förvaltningsledare med ansvar för några av våra mest affärskritiska system.

Dina Försäkringar är inne i en stark tillväxtfas och vi har många spännande satsningar på gång. Här blir du en viktig del i att vi når våra mål, skördar nya framgångar och sätter Dina Försäkringar ännu tydligare på kartan. Välkommen att bli en i Dina-familjen, ha roliga och meningsfulla arbetsdagar samt känna att du bidrar till att skapa trygghet i vardagen för våra kunder!

Beskrivning av tjänsten

I rollen som IT-nära förvaltare är ditt huvudsakliga ansvar att säkerställa stabil drift, support och kontinuerlig förbättring av IT-system inom organisationen. Du kommer att vara ansvarig för att leda och samordna IT-förvaltningsaktiviteter samt förvalta IT-tjänster och relationer med leverantörer. Din roll innebär att säkerställa att IT-systemen uppfyller företagets behov och att de levererar högkvalitativ support och service till användarna. Du arbetar nära såväl externa utvecklingspartners som verksamheten på Dina Försäkringar. Du tar fram teknisk roadmap, ansvarar för livscykelhantering samt systemens integrationspunkter. En viktig uppgift är att vara en länk mellan affären och IT. Du leder det dagliga operativa förvaltningsarbetet och medverkar i projekt- och utvecklingsinitiativ.

Du kommer att rapportera till Utvecklingschefen.

Vem är du?

Som person är du strukturerad och målinriktad. Du har starkt intresse för hur IT i samverkan med verksamheten kan utveckla affären. Du ser ständigt förbättringsmöjligheter, tar ansvar långsiktigt, är lyhörd i ditt arbete och skapar goda relationer med din omgivning.

Kvalifikationer:

Du har erfarenhet av förvaltning av affärsnära och verksamhetskritiska system. Vi ser helst att har vana att arbeta med utlagd verksamhet. Du har djup teknisk kunskap med en bakgrund inom t.ex. nätverksteknik eller systemadministration.

Du har arbetat med IT-teknisk leveransledning i komplexa miljöer med många integrationspunkter. Du har även praktisk hands-on erfarenhet inom systemutveckling och gärna vana vid agilt arbetssätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet från försäkringsbranschen

Du talar och skriver flytande svenska och mycket god engelska.

Vilka är vi på Dina Försäkringar?

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För tredje året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Välkommen med din ansökan

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in en ansökan! 
Sista ansökningsdag är 6:e augusti och eftersom det är semestertider kommer vi att återkoppla först efter sista ansökningsdagen. Har du några frågor om rollen kan du höra av dig till Utvecklingschef Peter Anderberg på Peter.Anderberg@dina.se (dock ej v 29-31).
Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår organisation.
Facklig representant för Forena är Sammy Bergman, telefon 08-518 038 27.

Vi ser fram emot din ansökan och hälsar dig varmt välkommen till vårt team på Dina försäkringar.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/29
Publicerat 2023-06-26
Sista ansökningsdag 2023-08-06

Retour aux postes vacants