Dina försäkringar

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För andra året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Beskrivning av tjänsten

Vi satsar och behöver ytterligare en stjärna i teamet.

Ibland känns det som vi har något fler bollar i luften än vi kan hålla ordning på men det här är knappast en utmaning för dig. Du har alltid koll och gillar ordning och reda. En sak är vi helt säkra på och det är att vi kommer få fler bollar att hantera framöver så vi behöver förstärkning. Vi är på jakt efter dig som håller farten uppe, ser till att saker blir av, får alla med på resan och parerar så att så få saker som möjligt hamnar mellan stolar.

Hos oss får du projektleda integrerade kampanjer i allt från TV och radio till våra egna digitala kanaler. Du arbetar tillsammans med byråer, oss i teamet och de andra inom Dinagruppen (vi är sex bolag totalt), både på kontoret på Skeppsbron i Stockholm och ute i landet. Du ser också till att vi håller ordning på processer från brief till utvärdering och allt däremellan. Dina Försäkringar är nu i starten på en långsiktig tillväxtresa så det är ett gyllene tillfälle att komma in i ett företag som satsar.

Viss möjlighet till hybridarbete. 

Rollen innebär mer specifikt att du:

 • Håller i vår övergripande kampanjplan och de uppgifter som måste göras för att leverera enligt den.
 • Bidrar till brief, tar fram projektplan, delegerar uppgifter, följer upp planen och kostnader.
 • Koordinerar mellan byråer och oss på Dina Försäkringar.
 • Har tät dialog med resten av Dinagruppen gällande gemensamma aktiviteter.
 • Har tätt samarbete med avdelningsansvarig i det övergripande marknadsföringsarbetet, med extra fokus på varumärkesarbetet.
 • Är huvudkontakt för det praktiska med kampanjarbetet, både interna och externa parter.

Kvalifikationer

 • Några års erfarenhet av att arbeta med projektledning av kampanjer i ett flertal mediekanaler, gärna från en byrå.
 • Utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller motsvarande.
 • Väl insatt i vad som behövs för att leverera en framgångsrik kampanj och hur processen dit ser ut.

Vem du är

 • Strukturerad och noggrann.
 • Proaktiv, har gott om energi och genomför det du tar dig för.
 • Sugen på att göra skillnad, på riktigt.
 • Trevlig, social och ett glatt humör (vi skall ju trotts allt spendera en hel del tid tillsammans).

Därför ska du bli en i vårt team

”Du får jobba brett, ta ansvar och blir en viktig del i både teamet och organisationen. Du blir spindeln i nätet som koordinerar och driver arbetet med byråer och kollegor internt.

Dina Försäkringar har 250 års erfarenhet och samtidigt full fokus på framtiden, det är en härlig kombination. Du kommer in i ett team som växer, både gällande resurser och uppgifter.

Sen vill jag slå ett slag för en bransch där man gör genuint gott i samhället. Vi ger ekonomisk trygghet när något händer och mod att satsa och investera. Att dela risk är en förutsättning för utveckling och mer intressant än man kanske kan tro :-). Hör av dig så kan vi prata mer.”

Tomas Roos, chef Kommunikation och webb

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Roos, chef Kommunikation och webb, på telefon 072-55 44 825. Facklig representant för Forena är Sammy Bergman, telefon 08-518 038 27.

Ansökan

Eftersom vi jobbar med ett löpande urval får du gärna skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 16 april. Använd ansökningsknappen här nedan. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår organisation.

Om Dina Försäkring AB

Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dina Försäkringars fem lokala bolag. Här bedrivs gemensamt utvecklingsarbete, IT-drift, analys, marknadsföring och annan typ av service för och i samarbete med hela bolagsgruppen. Du hittar de flesta av oss på servicebolaget i våra fräscha lokaler på Skeppsbron 2 i Stockholm. I alla fall de dagar vi inte arbetar hemifrån eller på något annat av våra kontor runtom i Sverige.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/16
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb