Dina Försäkringar
Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För andra året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Dina Försäkring AB
Dina Försäkring AB är både ett försäkrings- och servicebolag som ägs av de lokala Dina-bolagen. Då vår främsta uppgift är att stötta bolagens affärsverksamheter har vi både säljare, skadereglerare och samlad specialistkompetens inom våra servicefunktioner hos oss.

Beskrivning av tjänsten 
För att vi kunna se din ansökan vill vi be dig att svara på våra tre urvalsfrågor gällande yrkesområde, placeringsort och omfattning.

Vem är du 
Vi söker medarbetare som trivs med att få arbeta brett och som är både initiativ- och ansvarstagande. Beskriv därför vem du är, vad du kan bidra med och vilka tidigare erfarenheter, kompetenser och kunskaper som du har.

Ansökan
Du ansöker via ansökningsknappen nedan bifogar sedan CV och personligt brev. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation. 

Kontakt
Om du har frågor så använd dig i första hand av meddelandefunktionen i ansökningsverktyget.

Share links


Log in and send an open application

Return to job vacancies