Ekonomi

Dina Försäkringar
Vi är 11 försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på ca 45 platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Ledorden för vår verksamhet är nytänkande, nära och engagerade. Läs mer på www.dina.se  

Dina Försäkring AB som arbetsplats
Vi är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dina-bolagen runtom i Sverige. Nu söker vi en sjunde medarbetare till vårt engagerade aktuarieteam i Stockholm. Hos oss får du möjlighet att påverka din egen utveckling samt att driva verksamhetens utveckling framåt i ett tätt samarbete med andra avdelningar inom bolaget såsom t ex IT, skador och stabsfunktionerna. Att dessutom få arbeta i kulturminnesmärkta lokaler, ett stenkast ifrån vattnet med gym och gruppträningsmöjligheter mitt i centrala Stockholm kan man väl knappast klaga på? 

Beskrivning av tjänsten
Som aktuarie får du möjlighet att arbeta med ett brett spektrum av arbetsuppgifter, för denna tjänst med tyngdpunkt på våra företagsförsäkringar. I rollen kommer du ha ett nära samarbete med produktavdelningen samt arbeta med uppföljning och utveckling av företagstarifferna och tillhörande projekt. Just nu pågår det mycket utvecklingsarbete inom aktuariegruppen varför en viktig del i rollen kommer vara att arbeta med utveckling av nya aktuariella metoder som även ligger utanför arbetet med företagsaffären.

Kvalifikationer
Vi söker en aktuarie med några års erfarenhet av yrket, främst inom prissättning, som vill vara med och förändra och driva utvecklingen framåt. För att vara lyckosam i rollen ser vi att du bör vara engagerad och noggrann då du ser helheten utan att tappa fokus på detaljerna. Du är även en självständig och ansvarstagande person som är van vid att ta initiativ, fatta beslut samt att genomföra aktiviteter. Likt många andra aktuarier är du analytiskt lagd, men du har även en unik pedagogisk förmåga att kunna förklara försäkringstekniska termer på ett enkelt sätt som andra förstår. Det är inga problem att samarbeta med en person som dig! Erfarenhet av andra aktuariella områden ses som meriterande, framförallt inom solvensberäkningar. Har du även erfarenhet av att driva egna projekt och/eller av arbetsledning är det ett stort plus!

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta John Brandel, Aktuariechef, på telefon 070-278 93 65. Facklig representant för FTF är Sammy Bergman, telefon 08-518 038 27.

Ansökan
Du söker tjänsten via ansökningsknappen här nedan och bifogar sedan CV och personligt brev. Då vi jobbar med ett löpande urval ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt men absolut senast den 3 mars. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/35
Publicerat 2019-02-08
Sista ansökningsdag 2019-03-03

Tillbaka till lediga jobb