Dina Försäkring AB, Motorskador

Är du vår nya Motorteknikerchef? Om du är en engagerad ledare som drivs av utveckling, kundfokus och personalengagemang så kan du vara personen vi söker! 

Dina Försäkringars Motorskadeorganisation har medarbetare på sju olika orter från Piteå i norr till Lund i söder. Vår tillväxt inom motor är stark och nu behöver vi dig till vårt teknikerteam. 

Beskrivning av tjänsten
Du leder, stöttar och utvecklar vårt teknikerteam i en verksamhet i förändring. Du ansvarar för våra 17 medarbetare som arbetar med kalkylhantering, inlösen av fordon, besiktningar och kalkylsystem samt dess parametrar som driver det digitala flödet med verkstäderna. Du arbetar tillsammans med ett härligt gäng medarbetare och kollegor som har hög kompetens. Eftersom du har medarbetare på flera geografiska platser behöver du vara van att leda på distans och vara beredd på att resa i tjänsten.

Det är viktigt att du ser att arbetet som ni gör är en del i ett större sammanhang, vi är just nu inne i ett skede när vi utvecklar och effektiviserar verksamheten. Du kommer att delta i det ständiga förbättringsarbetet samt vara delaktig i implementation av arbetsmetoder och rutiner. Arbetet kommer att innebära ett nära samarbete med övriga berörda funktioner. Du rapporterar till chefen för Motorskador. Placering av tjänsten kan diskuteras.

Vem du är
Du är en erfaren chef och har förmodligen personalansvar idag. Ditt ledarskap är aktivt, närvarande och tydligt och du skapar förtroende genom att vara lyhörd, trygg och kommunikativ. Din förmåga att strukturera, effektivisera och prioritera är mycket god och du drivs av att skapa och utveckla väl fungerande processer och rutiner. Hållbarhetsarbete inom fordonsegmentet är viktigt för oss och vi ser därför gärna att du har erfarenhet av detta.

För att lyckas i rollen är du en person som ser utmaningar som möjligheter samt har en god självinsikt. Att stötta dina medarbetare och kollegor är en självklarhet. Vidare ser vi att du föregår med gott exempel och lever efter våra värderingar; nytänkande, nära och engagerade. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ledarskapserfarenhet.  

Kvalifikationer
Du ska vara van vid att hantera verksamhetsfrågor och du är mål-och resultatorienterad. Du behöver ha flerårig erfarenhet av fordonsteknik som omfattar allt från lastbilar till mopeder. Du ser gruppens behov och inspirerar till att göra ett bra jobb. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, har mycket goda datakunskaper och det är meriterande om du har kunskap av Cabas. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom försäkringsbranschen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Pahlin, Skadechef, på telefon 072-092 95 67. Facklig representant för Forena är Sammy Bergman, telefon 08-51803827.

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 28 juni, skicka in din ansökan genom ansökningsknappen här nedan. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.

Dina Försäkring AB
Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För fjärde året i rad har vi branschens nöjdaste privatkunder enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/44
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-28

Tillbaka till lediga jobb