Dina Försäkringar

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För andra året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Beskrivning av tjänsten

Vi är på jakt efter dig som är riktigt bra på att styra köpta digitala medier för att visa befolkningen på internet vilket fantastiskt företag vi är att ha och göra med. Vi blir fler och mer specialiserade, och det är här du kommer in. Som digital marknadsföringsspecialist hos oss kommer du vara delaktig i arbetet med strategi och sätta upp ramverk för konverteringsdrivande marknadsföring på nätet, men mest tid spenderar du helt klart på att insikts- och datadrivet optimera våra digitala marknadsföringsinvesteringar mot uppsatta mål.  

Vi har sedan starten 1768 fokuserat mycket på att förstå våra kunder (och tillika ägare), bygga relationer med dem och anpassa vårt erbjudande, vår dialog och våra processer efter deras behov. En förutsättning för det är att träffa dem där de är, och köpta digitala medier är naturligtvis en viktig del av det.

Vi är såklart igång, men vill göra mer, och behöver hjälp av någon som vet hur man tar nästa steg och kan lägga all sin tid på uppgiften. Du har solid erfarenhet från området men har fortfarande en del kvar att lära. Vi vill hitta dig som har driv och engagemang att fortsätta utveckla våra relationer med nuvarande och framtida kunder. Dina Försäkringar är nu i starten på en långsiktig tillväxtresa så det är ett gyllene tillfälle att komma in i ett företag som satsar.

Viss möjlighet till hybridarbete.

Rollen innebär mer specifikt att du:

 • Arbetar fram en långsiktig strategi för säljfokuserad digital marknadsföring, display, social och betalt sök, i linje med den övergripande strategin och mål.
 • Hanterar medieplanering och köp (tillsammans med byrå), materialproduktion, uppföljning och optimering.
 • Ansvarar för att leda och driva teknisk utveckling i relevanta mediekanaler, tillsammans med byråer.
 • Är huvudkontakt för relevanta kanaler / kampanjer, både interna och externa parter.
 • Har nära samarbete med vår interna organisation (de andra fem Dinabolagen) för att utveckla kanalerna och affären i kanalerna.
 • Är ansvarig för dedikerad budget.

Kvalifikationer

 • Flera års erfarenhet med projektledning, medieköp, analys och optimering av säljfokuserade kampanjer i digitala kanaler.
 • Väl insatt i vad det är som gör att digitala medier fungerar och kan använda den kunskapen praktiskt.
 • Kunskap inom exempelvis Adobe-programmen eller andra verktyg för arbete med annonsmaterial är fördelaktigt.

Vem du är

 • Datadriven med ett genuint intresse för att jobba med kontinuerlig optimering för att nå uppsatta mål.
 • Proaktiv, kreativ, har gott om energi och genomför det du tar dig för.
 • Sugen på att göra skillnad, på riktigt.
 • Trevlig, social och ett glatt humör (vi skall ju trotts allt spendera en hel del tid tillsammans).

Därför ska du bli en i vårt team

”Vi kanske blir fler specialister men här har du verkligen stort handlingsutrymme, bredd i rollen och hos oss kan du göra skillnad.

Här får du vara med och sätta strategin och ramverken och sedan se till att det blir verklighet. Ansvar i hela kedjan. Dessutom inom ett område som är väldigt högt prioriterat inom företaget.

Sen vill jag slå ett slag för en bransch där man gör genuint gott i samhället. Vi ger ekonomisk trygghet när något händer och mod att satsa och investera. Att dela risk är en förutsättning för utveckling och mer intressant än man kanske kan tro :-). Hör av dig så kan vi prata mer.”

Tomas Roos, chef Kommunikation och webb

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Roos, chef Kommunikation och webb, på telefon 072-55 44 825. Facklig representant för Forena är Sammy Bergman, telefon 08-518 038 27.

Ansökan

Eftersom vi jobbar med ett löpande urval får du gärna skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 16 april. Använd ansökningsknappen här nedan. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår organisation.

Om Dina Försäkring AB

Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dina Försäkringars fem lokala bolag. Här bedrivs gemensamt utvecklingsarbete, IT-drift, analys, marknadsföring och annan typ av service för och i samarbete med hela bolagsgruppen. Du hittar de flesta av oss på servicebolaget i våra fräscha lokaler på Skeppsbron 2 i Stockholm. I alla fall de dagar vi inte arbetar hemifrån eller på något annat av våra kontor runtom i Sverige.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/15
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb